U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3511 Hasselt

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS EN GARAGE TE TUILT

Dit ruime appartement in centrum Tuilt biedt alles wat je nodigt hebt voor comfortabel wonen. Met een bewoonbare oppervlakte van 136 m² is er voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de rust die deze buurt te bieden heeft.

De indeling van de woning is als volgt: inkomhal - leefruimte met keuken - ruime badkamer - 2 aparte toiletten - 3 slaapkamers
bergruimte en terras. Achteraan de woning is er ook een garagebox beschikbaar. Ideaal voor het veilig parkeren van je auto.

Verder beschikt het appartement over EPC label B. Dit resulteert in een energiezuinig appartement en lage energiekosten. Zo vind je zowel in de woonkamer als in de slaapkamers ook een airconditioning systeem terug. Ideaal voor in de zomer!

Het is gelegen in een rustige buurt, maar toch dichtbij het centrum en alle voorzieningen. Met goede verbindingen naar de snelwegen en het openbaar vervoer ben je in een mum van tijd op je locatie.

Dit appartement is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning te Tuilt. Met een aparte garagebox, energiezuinigheid en goede ligging heeft deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag

Spreekt dit appartement jou volledig aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via 011 96 49 96 of via verhuur@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV