U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3500 Hasselt

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT MET 4 SLAAPKAMERS EN GARAGEBOX TE RUNKST

Dit ruime appartement, ideaal voor cohousing, gelegen te Runkst biedt een standaard van comfortabel wonen. Met een bewoonbare oppervlakte van 117.00 m² s er voldoende ruimte aanwezig.

Het appartement beschikt over vier slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers in het appartement zelf, en 2 slaapkamers op het derde verdiep. Ideaal voor een groot gezin (met grote kinderen), cohousing,... Daarnaast is het appartement in 2016 volledig gerenoveerd, waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen en voldoet aan de hedendaagse normen.

Voor mensen die een auto bezitten, is er een garage beschikbaar bij het appartement. Dit biedt gemak en veiligheid en is inbegrepen in de huurprijs.

Met een energielabel C, is het appartement energiezuinig en milieuvriendelijk. Dit betekent dat je kunt genieten van een comfortabele leefomgeving zonder hoge energiekosten.

Kortom, dit appartement in Hasselt biedt alle comfort en gemakken die je nodig hebt. Met vier slaapkamers, een terras, een garage en een ideale ligging, is het de perfecte plek om te wonen. Bovendien is het appartement gerenoveerd in 2016 en heeft het een energiezuinig karakter. Aarzel niet om een kijkje te nemen en ontdek zelf de vele voordelen van dit prachtige appartement.

Bron bewoonbare opppervlakte: EPC-verslag

Heeft u interesse contacteer ons dan op het nummer 011/96.49.96 of via verhuur@domovastgoed.be.
Voor meer info, surf naar www.domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV