U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3500 Hasselt

Omschrijving

Wonen aan de stadsrand in het groen met zicht op het water. Dat kan hier!

Dit hoogwaardig afgewerkt appartement ligt op de 3de verdieping van de 3de blok van Zuidzicht, vlakbij de hippe buurt Quartier Bleu met zijn terrasjes, winkels, restaurants, enz. Centrum Hasselt ligt op 5 minuten wandelafstand. Kortom u heeft alles in de buurt.

Er is een zeer ruime leefruimte met toegang tot het gezellige terras. In de open keuken kan u heerlijk koken met alle comfort aanwezig.
Verder is er een berging/wasplaats, badkamer met dubbele lavabo en grote inloopdouche en nog 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met inbouwkasten en aansluitend een terrasje. Alle ramen zijn trouwens reeds voorzien van kwalitatieve rolgordijnen en er zijn reeds moderne lichtarmaturen aanwezig. U kan dus onmiddellijk intrekken.

U heeft ook een garagebox met automatische poort ter beschikking van maar liefst 23m² in de ondergrondse parking. Deze is trouwens inbegrepen in de huurprijs.

Daarbij is dit uiteraard een energiezuinig complex en wordt verwarmd met warmtepompen. De verwarming zit dus reeds inbegrepen in de vaste kosten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging, bel ons op het nummer 011/96 49 96!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV