Welkom bij Domo Vastgoed

Ben jij van plan je woning te verkopen of te verhuren, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Domo Vastgoed zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en bouwgronden in Kermt en de omgeving rond Hasselt. Wij bieden je een professionele begeleiding en zorgen voor een succesvolle verkoop of verhuur!
 
Maar ook bij de zoektocht naar de woning van je dromen, helpen we je graag verder! Bekijk dus zeker ons aanbod. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan zeker in op onze ‘Hou me op de hoogte’ en ontvang als eerste onze gloednieuwe panden die voldoen aan al jouw wensen en eisen.
 
Voor vrijblijvend advies en/of een gratis waardebepaling kun je ons altijd contacteren via 011/96 49 96!

Blijf op de hoogte

Het huis van je dromen nog niet tegengekomen? Vertel ons je wensen en wij houden je met veel plezier op de hoogte zodat jouw droomhuis je niet ontgaat.

Schrijf je nu in

Nieuws

Vlaams Woninghuurdecreet vanaf 1 januari 2019

19 December 2018

Op 9 november 2018 kondigde de Vlaamse Regering het Vlaams Woninghuurdecreet af. Alle huurcontracten die vanaf 1 januari 2019 worden gesloten voor een huurwoning in Vlaanderen vallen onder de nieuwe regelgeving. In het decreet staan de basisprincipes met betrekking tot o.a. de staat van het gehuurde goed, de duur van de huurovereenkomst, de opzeggi

Lees meer

Woningpas

04 December 2018

Al gehoord van de woningpas?

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons