Over ons

Domo Vastgoed, een team van BIV-erkende vastgoedmakelaars 

Je hebt geen of weinig ervaring in de wereld van vastgoed? Dan zal ons team jou adviseren en helpen bij de overdracht van jouw vastgoed. Kies voor een betrouwbare partner die je professioneel begeleidt bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven.

 

Ervaring

Het team van Domo Vastgoed staat onder leiding van de ervaringsdeskundige Stephan Coenen. Hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Ook de andere collega's blijven hier niet achter en hebben reeds de nodige ervaring in de vastgoedwereld opgebouwd. Samen ondersteunen we elkaar waar nodig zodat ieder dossier bij ons de gepaste aandacht krijgt.

 

Professionaliteit 

Juridische kennis, vakbekwaamheid en kennis van de markt garanderen een correcte afhandeling bij elke vastgoedoverdracht. Voor ons team gaat verkopen of kopen niet alleen over de beste prijs bekomen. We gaan het volledige traject ter harte nemen, van schatting tot ondertekening van de akte. 

 

Betrokkenheid

Voor elke klant werken we met een persoonlijke aanpak. Wij spreken heldere taal, geven duidelijke uitleg en betrekken de klant nauw bij het project. Zo zal niemand voor onaangename verrassingen komen te staan. 

Het ondernemerschap ligt ons nauw aan het hart, daardoor zijn we ook bestuurslid van Unizo Kermt-Kuringen en dragen we de ondernemers in de regio een warm hart toe.

De vastgoedbemiddelaars van Domo Vastgoed hebben een BIV-erkenning en zijn lid van CIB Vlaanderen.