Rent-Protect: onze all-in verhuurservice

Rent-Protect: onze all-in verhuurservice

Een woning, appartement of handelspand verhuren? Een prima investering waar een heleboel bij komt kijken. Domo Vastgoed staat voor je klaar om je te ondersteunen. Indien je dit wenst nemen we het volledige rentmeesterschap van de woning of het appartement voor onze rekening, zeker geen overbodige luxe!

Met onze Rent-Protect-formule ontnemen wij niet enkel al jouw administratieve zorgen. Omdat we tijdig en selectief op zoek gaan naar nieuwe huurders vermijden we tevens leegstand van jouw pand.

Natuurlijk willen we jouw woning of pand aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Naast de marketinginspanningen die we leveren om jouw vastgoed in de kijker te plaatsen (door middel van borden, digitale publiciteit op social media geven we je pand de aandacht dat het verdient.

Daarnaast zetten we ook in op gekende immosites zoals: Zimmo, Immoweb en Immovlan. Potentiële huurders vinden snel de weg naar Domo Vastgoed omwille van onze naamsbekendheid in de regio.

Welke taken nemen wij nog allemaal op ons? Als rentmeester zorgen we onder andere voor de opmaak en opvolging van het volledige verhuurdossier. We maken foto’s en stellen een duidelijke beschrijving op. We vullen alle nodige documenten in (huishoudelijk reglement, basisakte) en we zorgen voor de opmaak en registratie van de huurovereenkomst.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het innen van de huur en andere verschuldigde bedragen zoals de algemene onderhouds- en verbruikskosten. Wij staan in voor een concrete opvolging van al onze dossiers. En dat merk je!

Bij eventuele moeilijkheden met slechte betalers zijn wij de bemiddelende partij; menselijk, maar ook kordaat en rechtvaardig. Leidt het toch tot een procedure? Dan ben je beschermd door onze sterke huur- en rechtsbijstandverzekering.

We brengen de huurder schriftelijk op de hoogte van de huurprijsindexatie, een lastige aangelegenheid waar jij je voortaan geen zorgen meer over moet maken!

Alle wijzigingen betreffende de huurprijs en -wetgeving worden op de voet gevolgd.

Het is van kapitaal belang dat de investeringswaarde van jouw pand voor de toekomst gevrijwaard wordt door de opmaak van een professionele plaatsbeschrijving. Anderzijds streven we ernaar om een optimaal huurrendement aan te bieden.

Kortom, een maximaal rendement tegen een minimale kost.
 
Wil je meer informatie? Contacteer ons op  - verhuur@domovastgoed.be