Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten duiken geregeld op in het straatbeeld. Als bouwheer van zo’n project doe je een zware investering die nu moet renderen. Zoek je een betrouwbare projectpartner met expertise in de vastgoedmarkt om jouw project te verkopen of te verhuren? Dan staan wij bij Domo Vastgoed voor je klaar!

Daarnaast zijn we geen nieuwkomers op het gebied van projectontwikkeling. Met Domo Build zetten we zelf ook kleinschalige, energetische en betaalbare nieuwbouwprojecten neer. Wij staan hiervoor nauw in contact met trouwe partners, zoals aannemers en architecten. Op deze manier kunnen we garanderen dat de werken op een correcte en vlotte manier verlopen. De kwaliteitskeuze hebben wij al voor jou gemaakt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwerking van jouw droomwoning kiezen!

Ook hier dragen we een correcte en transparante aanpak hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat je een inzicht hebt in elke stap van het proces. Daarom houden we je graag op de hoogte van de voortgang van onze projecten.

Door de grote vraag naar nieuwbouwprojecten zijn wij steeds op zoek naar te verkavelen bouwgronden. Ben jij in het bezit van een interessante bouwgrond? Neem dan zeker contact met ons op!